Ziemassvētku lielkoncerti „Gods Dievam augstībā”

18.decembrī plkst.19:00 Jaunā Sv. Ģertrūdes baznīca Rīga, Brīvības iela 119

21.decembrī plkst.18.00 Rīgas Sv. Mārtiņa Ēv.lut. Baznīca, Rīga, Slokas iela 34

Biļetes „Biļešu paradīze” kasēs, kā arī www.bilesuparadize.lv

5 EUR- pieaugušiem, 2 EUR- skolēniem un pensionāriem, bērniem līdz 7.g.v. ieeja bez maksas

.2014.12.18 un 2014.12.21 Ziemassvētku lielkoncerti

8. un 21. decembrī uz koncertiem “Gods Dievam augstībā” aicina Bērnu un jauniešu centra „Rīgas Skolēnu pils” meiteņu kamerkoris “Tonika” un Daumants Kalniņš.

Lielkoncerti tiek organizēti abos Daugavas krastos, lai ikviens Rīgas pilsētas iedzīvotājs rastu iespēju atnākt.

Koncertos piedalīsies Skolēnu pils meiteņu kamerkoris „Tonika”, Daumants Kalniņš, Māris Vitkus, Mārtiņš Miļevskis, Jānis Olekšs, Mārcis Vasiļevskis, Sniedze Kaņepe, Aivars Kalējs u.c. mūziķi. Koncertā izskanēs baroka mūzikas pērle Antonio Vivaldi „Gloria”, pie ērģelēm Aivars Kalējs, kā arī pazīstamas Ziemassvētku melodijas, īpaši veidotās aranžijās kopā ar Daumantu Kalniņu, veidojot tiltu starp laikmetiem. Kopā radīsim ne tikai svētku sajūtu, bet arī brīnišķīgu atmosfēru un vēlmi smaidīt biežāk, jo pasaule ir tik maza “un, kur tu ej, tavs ceļš ir gaismas klāts”, kā teicis Imants Ziedonis.

 

Ziemassvētki ir cerību un gaišuma laiks. Laiks, kad pasaule uz brīdi apstājas, un cilvēki saprot, cik patiesībā tā ir maza. Koncerts tiks papildināts ar pašu dziedātāju un mūziķu rakstītiem stāstiem, kas tapuši, iedvesmojoties no Jura Rubeņa atziņām par pasauli, kurā dzīvojam un kādu to veidojam. Galvenais šajā pasaulē ir nebūt vienam, tieši tāpēc šos divus vakarus aicinām klausītājus būt kopā- ar mūziku, smaidiem un patiesu svētku sajūtu- „Gods Dievam augstībā un cilvēkiem labs prāts”!

 

Koncerti notiek ar Rīgas domes atbalstu. Paldies arī koncerta labajiem draugiem- ziedu bāzei “Zaļā bāze”, “JCDecaux”, biedrībai “Laidavas”, Rīgas Skolēnu pils, Radio “Skonto”, žurnālam “IR” un “Advert media”.

 

Papildus informācija:

info@kamerkoristonika.lv, 29385336

www.kamerkoristonika.lv