Konkursu “Nacionālā eTwinning gada balva 2011 un 2012” finālisti ceļo uz AHHAA centru Tartu, Igaunija

2012.gada 29 oktobrī Rīgas Skolēnu pils multiplikācijas un Eiropas vēstures pulciņu audzēkņi – “Nacionālā eTwinning gada balva 2011” un “Nacionālā eTwinning gada balva 2012” finālisti devās ceļojumā uz AHHAA centru Tartu, Igaunija.

AHHAA centrs (http://www.ahhaa.ee/lv/) ir Latvijas skolniekiem populārs ekskursiju galamērķis. un tagad arī mēs, multiplikācijas un kultūras vēstures pulciņu audzēkņi varējām par to pārliecināties 🙂 AHHAA centrs mūs pārsteidza vislabākajā nozīmē – daudzās zinātnes tēmām veltītās atrakcijas un planetārija izrāde !Pa ceļam uz Tartu apskatījām restaurēto Sangastes pili, lielisku ekskursiju pa Tartu pilsētu vadīja profesionāls gids no Latvijas, iemācījāmies dažas frāzes igauņu valodā (Tere!) un … vislieliskās brokastis, pusdienas un vakariņas 🙂

Šo lielisko ceļojumu nopelnījām ar diviem atzinīgi novērtētajiem projektiem: Latvijas un Nīderlandes sadarbības rezultātā veidotā filma “Magdalēna” un Eiropas skolu sadarbības projekts “Georg on Tour”.

Ceļojumu (autobusu, ieejas biļetes, ēdienreizes, ekskursijas ar gidu) mums dāvina Latvijas eTwinning V/A “Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra”.

Multiplikācijas un kultūras vēstures pulciņu skolotāja Tatjana Gvozdeva

www.rsp.lv