Latvijas badmintona klubu komandu čempionātā – zelta medaļa mūsu komandai „RSP/RBS”.

Tērvetes novada sporta hallē 6. un 7.aprīlī notika Latvijas klubu komandu čempionāts badmintonā. Spēcīgākajā “Top Media” līgā (augstākajā līgā) uzvarēja Bērnu un jauniešu centra „Rīgas Skolēnu pils” un mūsu sadarbības partneru – Rīgas badmintona skola (t.s. bijušie Skolēnu pils audzēkņi) apvienotā komanda „RSP/RBS”. Paldies par skaisto uzvaru: skolotājiem Paulam Gureckim un  Kristīnei Šeferei, audzēkņie Reinim Šeferam,  Annai Lauvai, Diānai Stognijai un bijušam audzēknim Edijam Līviņam!

Latvijas klubu komandu čempionāta “Top Media” līgas uzvarētājs – mūsu komanda „RSP/RBS” ieguva tiesības pārstāvēt Latviju Eiropas klubu komandu čempionātā, kurš jūlija sākumā notiks Luksemburgā.

Latvijas klubu komandu čempionāta piedalījās 24 komandas. Latvijas klubu komandu čempionātā badmintonā spēlēja 142 spēlētāji. Čempionātā piedalījās arī trīs ārvalstu spēlētāji – divi no Vācijas un viens no Indijas.

“Top Media” līgā spēļu formāts bija tāds pats kā Eiropas klubu komandu čempionātā – piecas atsevišķas un pilnvērtīgas badmintona spēles – vīriešu un sieviešu vienspēles, vīriešu un sieviešu dubultspēles, kā arī jauktās dubultspēlēs. Lai noteiktu uzvarētāju, komandas pārstāvjiem jāuzvar vismaz trijās no piecām spēlēm.

Foto no http://www.badminton.lv/

Informāciju sagatavoja:

Iveta Freimane, ifreimane4@edu.riga.lv

Bērnu un jauniešu centra „Rīgas Skolēnu pils”

Direktora vietniece

www.rsp.lv

www.facebook.com (Bjc Rīgas Skolēnu Pils)

www.youtube.com (kanāls – Rīgas Skolēnu pils)