Telpu Orientēšanās
Rezultāti - kvalifikācija

 
V21 (127)
V.Vārds, UzvārdsKomandaRez.Atpaliek
1Artūrs PauliņšLatvijas Sporta pedagoģijas akadēmija6:410:00
2Valters ĀboliņšLatvijas Sporta pedagoģijas akadēmija6:55+0:14
3Marek KarmCita7:10+0:29
4Mārtiņš LindeLatvijas Universitāte7:17+0:36
4Mikus PuriņšRīgas Valsts 1. ģimnāzija7:17+0:36
6Andris JubelisRTU - DITF7:23+0:42
7Anatolijs TarasovsLatvijas Universitāte7:24+0:43
8Mārtiņš GodiņšLatvijas Universitāte7:39+0:58
9Jānis TamužsLatvijas Universitāte7:41+1:00
10Alvis ReinsonsRīgas Valsts 1. ģimnāzija7:43+1:02
11Uldis KlepersLatvijas Universitāte7:44+1:03
12Edgars LaķisRTU - MLĶF7:45+1:04
12Emīls ŪdrisRTU - Transporta un mašīnzinību f.7:45+1:04
14Didzis VīksneRTU - Būvniecības fakultāte7:48+1:07
15Jānis BukinsSiguldas Valsts ģimnāzija7:51+1:10
16Edijs ŠmitsCita8:22+1:41
17Mārcis MilaknisRTU - DITF8:27+1:46
18Roberts KrastiņšRTU - Būvniecības fakultāte8:29+1:48
19Daniels KārkliņšSiguldas Valsts ģimnāzija8:54+2:13
20Ivars KļaviņšLatvijas Universitāte8:56+2:15
21Jānis SārsBanku augstskola9:02+2:21
22Marģers KietisLatvijas Universitāte9:11+2:30
23Fricis PirtnieksRīgas Stradiņa universitāte9:16+2:35
24Edgars SparānsCita9:18+2:37
25Mikus ZvirbulisRTU - Transporta un mašīnzinību f.9:19+2:38
26Jānis KūmsLatvijas Lauksaimniecības universitāte9:29+2:48
27Ģirts LiniņšLatvijas Universitāte9:30+2:49
28Kristaps MagoneRTU - ETF9:35+2:54
29Zemgus ŽagataRīgas Ekonomikas augstskola9:36+2:55
30Nauris SpalviņšRTU - Būvniecības fakultāte9:38+2:57
31Nauris NeimanisRTU - IEVF9:40+2:59
32Kārlis Mārtiņš BriedisSiguldas Valsts ģimnāzija9:44+3:03
33Roberts LīdaksĀgenskalna Valsts ģimnāzija9:48+3:07
34Francis FerdinadsCita9:56+3:15
34Mārtiņš SkujenieksRTU - DITF9:56+3:15
36Edgars BričonoksLatvijas Universitāte10:17+3:36
37Aivis ZetmanisCita10:18+3:37
38Kaspars RadziņšLatvijas Sporta pedagoģijas akadēmija10:19+3:38
39Raitis MuižnieksRTU - DITF10:32+3:51
40Aigars ZumbergsRTU - DITF10:33+3:52
41Andris GailisRTU - EEF10:45+4:04
42Andris LejaLatvijas Lauksaimniecības universitāte10:50+4:09
43Gints ĢērmanisRīgas Ekonomikas augstskola10:55+4:14
44Zigmārs GailisLatvijas Universitāte10:56+4:15
45Rihards StaģisRīgas Valsts 1. ģimnāzija10:59+4:18
45Juris OstupsRTU - EEF10:59+4:18
47Ainārs GailisRTU - DITF11:01+4:20
48Jevgenijs BondinsRīgas Stradiņa universitāte11:08+4:27
49Artjoms RekuņenkoCita11:10+4:29
50Vitālijs SeržantsRTU - ETF11:19+4:38
50Artūrs GulbisRTU - IEVF11:19+4:38
52Miķelis ZiemelisĀgenskalna Valsts ģimnāzija11:23+4:42
53Raitis OzolsRNBIS11:30+4:49
54Ģirts SiliņšRīgas 6. vidusskola11:36+4:55
55Matīss RatnieksRTU - MLĶF11:37+4:56
56Raivis ReinsonsRTU - Transporta un mašīnzinību f.11:38+4:57
57Ģirts MalakovskisRTU - Būvniecības fakultāte11:41+5:00
58Reinis ZobensLatvijas Universitāte11:47+5:06
59Ansis BrziņšRTU - DITF11:49+5:08
60Sandris LācisLatvijas Universitāte11:50+5:09
61Mārtiņš VimbaLatvijas Universitāte11:52+5:11
62Krišs KarnītisCita11:53+5:12
62Reinis MiksLatvijas Universitāte11:53+5:12
64Sandis ZukulisLatvijas Universitāte11:55+5:14
65Jānis NāgelisLatvijas Universitāte11:57+5:16
66Aldis StrožsRTU - APF12:00+5:19
67Valters SiliņšEkonomikas un kultūras augstskola12:05+5:24
68Edgars ZaķisLatvijas Universitāte12:45+6:04
69Viesturs TamužsCita12:49+6:08
70Kalvis BrūnsLatvijas Universitāte12:53+6:12
71Mareks MeņšikovsCita13:24+6:43
72Sandis ZuzānsLatvijas Universitāte13:25+6:44
73Normunds OrlovsRTU - IEVF13:27+6:46
73Arturs ĢēģerisRTU - BALTECH13:27+6:46
75Jāni ZeidaksLatvijas Universitāte13:29+6:48
76Nauris BlumbahsTalsu 2. Vidusskola13:35+6:54
77Māris ZūlisLatvijas Universitāte13:37+6:56
78Pēteris ZariņšRTU - EEF13:54+7:13
79Raivis EikensĀgenskalna Valsts ģimnāzija13:55+7:14
80Kaspars ZvirgzdiņšLatvijas Universitāte13:56+7:15
81Pēteris LiepaValmieras Viestura vidusskola14:08+7:27
82Ģirts LindeCita14:14+7:33
83Gints MalzubrisRīgas Angļu ģimnāzija15:13+8:32
84Egons ŠolmanisRTU - DITF15:38+8:57
85Jānis DāboliņšRTU - Būvniecības fakultāte15:41+9:00
86Andris MeļķertsLatvijas Lauksaimniecības universitāte15:49+9:08
87Andrejs VihrovsTransporta un sakaru institūts15:51+9:10
88Ervīns VeicsLatvijas Universitāte16:12+9:31
89Mikus BērziņšRTU - MLĶF16:49+10:08
90Mārtiņš MačuksLatvijas Jūras akadēmija17:12+10:31
91Edvards SprūdžsRTU - EEF17:53+11:12
92Ritvars KrastiņšRTU - APF17:55+11:14
93Andis KramsLatvijas Sporta pedagoģijas akadēmija18:30+11:49
94Jānis ZnotiņšCita19:10+12:29
95Ralfs MiķelsonsSiguldas Valsts ģimnāzija19:42+13:01
96Jānis GūtmanisRTU - IEVF20:15+13:34
97Jānis PaidersLatvijas Universitāte20:25+13:44
98Nauris KiseļovsSiguldas Valsts ģimnāzija22:22+15:41
99Rodrigo SlaviņšCita23:18+16:37
 
Jānis ZaļaiskalnsRTU - Būvniecības fakultātemp
Mārtiņš BuršsCitamp
Kārlis KalējsĀgenskalna Valsts ģimnāzijamp
Matīss MamedovsSiguldas Valsts ģimnāzijamp
Rūdolfs KiseļevsLatvijas Universitātemp
Sergej BjabyshkinCitadnf
Sandris LācisLatvijas Universitātedns
Arnolds TimofejevsLatvijas Universitātedns
Artūrs RiekstiņšRTU - Būvniecības fakultātedns
Pēteris KursītisLatvijas Universitātedns
Miks MiķelsonsBanku augstskoladns
Oskars BaltaisSiguldas Valsts ģimnāzijadns
Ainārs SkrubisLatvijas Universitātedns
Ainis SproģisBiznesa augstskola 'Turība'dns
Ilmārs ĶauķītisCitadns
Viesturs PimenovsDaugavpils Valsts Tehnikumsdns
Daniels SkopansRīgas Hanzas vidusskoladns
Andis CelinskisLatvijas Universitātedns
Armands KrastiņšBiznesa augstskola 'Turība'dns
Raimonds LapiņšRīgas 69. vidusskoladns
Jānis SkujenieksRTU - EEFdns
Kristaps SamtiņšŠ.Dubnova Rīgas Ebreju vidusskoladns
Kristaps SviklisSiguldas Valsts ģimnāzijadns
Oskars SeilisBanku augstskoladns
Kristaps GrinbergsCitadns
Ainārs ŠiliņšRTU - EEFdns
Jānis ZnotiņšRīgas 34. vidusskoladns
Gustavs PogaRTU - Būvniecības fakultātedns
 
S21 (100)
V.Vārds, UzvārdsKomandaRez.Atpaliek
1Kristīne VeitaRTU - DITF8:050:00
2Kristīne BertukaLatvijas Universitāte8:09+0:04
3Madara ŠadrinaRīgas Valsts 1. ģimnāzija8:10+0:05
4Zane NāgeleRīgas Valsts 1. ģimnāzija8:40+0:35
5Inese KauķeLatvijas Universitāte8:53+0:48
6Dace BužaLatvijas Universitāte8:54+0:49
7Laura VīķeLatvijas Universitāte9:12+1:07
8Marita JohansenaRīgas Valsts 3. ģimnāzija9:14+1:09
9Ieva RukšāneLatvijas Universitāte9:21+1:16
10Aiga KalniņaLatvijas Universitāte9:22+1:17
11Sandra GrosbergaDraudzīgā Aicinājuma Cēsu Valsts ģimn.9:24+1:19
12Ilze BužaRTU - Būvniecības fakultāte9:45+1:40
13Beāta ZaļaiskalnaRīgas Stradiņa universitāte9:49+1:44
14Līga ValdmaneValmieras Pārgaujas ģimnāzija9:52+1:47
15Ieva KrūmiņaLatvijas Universitāte9:57+1:52
16Dina ZobenaBanku augstskola10:00+1:55
17Arta JakovelaRīgas Stradiņa universitāte10:27+2:22
18Rasa BrūnaRTU - Būvniecības fakultāte10:36+2:31
19Zane ČamaneRTU - DITF10:40+2:35
20Linda TočaLatvijas Universitāte10:49+2:44
21Rūta PlakaneLatvijas Universitāte10:50+2:45
22Eva RozentāleLatvijas Sporta pedagoģijas akadēmija10:54+2:49
23Ilze VilksRīgas Ekonomikas augstskola11:16+3:11
24Liene TamužaLatvijas Universitāte11:33+3:28
25Zane ĶēdeSiguldas Valsts ģimnāzija11:44+3:39
26Elīna SvilpeLatvijas Sporta pedagoģijas akadēmija11:50+3:45
27Astrīda BērziņaRTU - MLĶF11:52+3:47
28Aiva FreibergaBaltijas Starptautiskā akadēmija11:56+3:51
29Baiba BirznieceLatvijas Universitāte12:04+3:59
30Linda NelsoneRīgas Valsts 3. ģimnāzija12:17+4:12
31Ilze BirznieceLatvijas Universitāte12:23+4:18
32Kristīne LiepiņaRīgas Ekonomikas augstskola12:41+4:36
33Kristīne RukaLatvijas Lauksaimniecības universitāte13:06+5:01
34Ieva GraudumaLatvijas Universitāte13:07+5:02
35Kristiāna BrenceLatvijas Universitāte13:10+5:05
36Sanita IvanovaRTU - Būvniecības fakultāte13:20+5:15
37Sindija ŠirakaLatvijas Sporta pedagoģijas akadēmija13:21+5:16
38Laura NīmanteLatvijas Kultūras akadēmija13:38+5:33
39Rūta PutniņaLatvijas Universitāte13:39+5:34
40Rūta MiglavaRTU - DITF13:49+5:44
40Ieva KrastiņaLatvijas Universitāte13:49+5:44
42Patrisija HimenesCita13:57+5:52
43Baiba SmilaLatvijas Sporta pedagoģijas akadēmija14:00+5:55
44Zane BalašoRīgas Ekonomikas augstskola14:12+6:07
45Dita ZaharovaRISEBA14:14+6:09
46Baiba OzolaLatvijas Universitāte14:23+6:18
47Beatrise ŠteinaSiguldas Valsts ģimnāzija14:39+6:34
48Beāte VārnaSiguldas Valsts ģimnāzija15:06+7:01
49Viktorija KigitovičaLatvijas Lauksaimniecības universitāte15:17+7:12
50Ieva StepanovaSiguldas Valsts ģimnāzija15:46+7:41
51Krista StrautnieceJNSC16:28+8:23
52Diāna ŠkļarukaRTU - DITF16:44+8:39
53Antra SkujenieceRīgas Stradiņa universitāte17:02+8:57
54Ilze RusovaBabītes mūzikas skola17:04+8:59
55Agnese TirsaRīgas Valsts 3. ģimnāzija17:18+9:13
56Vizbulīte CelmiņaRTU - MLĶF17:44+9:39
57Dace AuziņaLatvijas Universitāte17:54+9:49
58Beate RaitumaSiguldas Valsts ģimnāzija18:10+10:05
59Baiba AuziņaSiguldas Valsts ģimnāzija18:14+10:09
60Lota PlezereBiznesa augstskola 'Turība'18:40+10:35
61Inta PoriķeVSDA 'ATTĪSTĪBA'19:02+10:57
62Māra VēliņaCita19:23+11:18
63Tamāra KosmačevaCita19:38+11:33
64Inguna ČākureJNSC19:45+11:40
65Elīna PlūmeRTU - EEF19:55+11:50
66Elīna BerķeRīgas Stradiņa universitāte20:08+12:03
67Ieva SpruženieceLatvijas Universitāte20:25+12:20
68Anda PlukšeCita20:57+12:52
69Inga PriedeLatvijas Sporta pedagoģijas akadēmija21:03+12:58
70Ilona OzolaRNBIS24:17+16:12
71Ilze Zuce-TenčaSiguldas Valsts ģimnāzija25:26+17:21
72Lelde ŠpateCita26:42+18:37
 
Ieva GodiņaLatvijas Universitātemp
Agnese JeņinaLatvijas Universitātemp
Arita KrēsliņaRTU - EEFmp
Linda FelzenbergaLatvijas Universitātemp
Rita ŠantareLatvijas Universitātemp
Agnese KišuneCitamp
Elīna HatuļevaSiguldas Valsts ģimnāzijamp
Daina VēzīteRISEBAdns
Aneka KļaviņaRTU - MLĶFdns
Lauma BrūnaLatvijas Universitātedns
Lāsma OzoliņaLatvijas Universitātedns
Lāsma ĀboliņaLatvijas Lauksaimniecības universitātedns
Agnese VēzeLatvijas Universitātedns
Inga PriediteLatvijas Mākslas akadēmijadns
Līga ĀrnieceLatvijas Kultūras akadēmijadns
Viktorija RadzevičaCitadns
Dana ZetmaneCitadns
Alise ĶepīteLatvijas Universitātedns
Inguna KramaRēzeknes Augstskoladns
Karlīna JansoneSiguldas Valsts ģimnāzijadns
Linda KikusteLatvijas Universitātedns
Elīna SkujaRīgas Stradiņa universitātedns
Elīna Luīze VītolaSiguldas Valsts ģimnāzijadns
Anda SproģeĀgenskalna Valsts ģimnāzijadns
Agate OzolaLatvijas Universitātedns
Signe NuķeSiguldas Valsts ģimnāzijadns
Lauma RimšaRTU - MLĶFdns
Ieva NāgeleLatvijas Universitātedns
 
V16 (58)
V.Vārds, UzvārdsKomandaRez.Atpaliek
1Otto Pēteris PirtnieksRīgas Tirdzniecības tehnikums7:490:00
2Viesturs VeitsSiguldas pilsētas vidusskola8:37+0:48
3Endijs TitomersJNSC8:58+1:09
4Gunārs GaumigsOlaines 1. vidusskola10:10+2:21
5Rihards KrūmiņšJNSC10:12+2:23
6Kristaps KārkliņšSiguldas Valsts ģimnāzija10:23+2:34
7Fricis SpektorsPamatskola 'Rīdze'10:41+2:52
8Jurģis ZumbergsĀgenskalna Valsts ģimnāzija10:57+3:08
9Edgars IndrānsCita11:05+3:16
10Aivis ŠiliņšJNSC11:11+3:22
11Kristaps BrunersSiguldas Valsts ģimnāzija11:21+3:32
12Otto LaivaSiguldas pilsētas vidusskola11:24+3:35
13Atis HeinolsValmieras Viestura vidusskola11:30+3:41
13Tomass AndersonsRīgas Valsts 1. ģimnāzija11:30+3:41
15Reinis JurjānsCita11:39+3:50
16Emīls VainovskisRīgas Valsts 1. ģimnāzija11:48+3:59
17Kristaps PlatačsSiguldas Valsts ģimnāzija11:53+4:04
18Rūdolfs Matīss VimbaValmieras Viestura vidusskola12:22+4:33
19Rihards GailisRīgas 64. vidusskola12:29+4:40
20Imants KeiselisRīgas 49. vidusskola12:46+4:57
21Māris HeinolsValmieras Viestura vidusskola14:11+6:22
22Raitis KriķisRīgas Valsts 1. ģimnāzija14:41+6:52
23Matīss LeitlandsValmieras Viestura vidusskola15:52+8:03
24Haralds VišņevskisValmieras sākumskola16:26+8:37
25Emīls JohansensIkšķiles vidusskola16:45+8:56
26Nils CiglisSiguldas pilsētas vidusskola17:21+9:32
27Dāgs PutniņšSiguldas Valsts ģimnāzija17:26+9:37
28Emīls ĢērmanisMežciema pamatskola17:48+9:59
29Madis CiglisSiguldas Valsts ģimnāzija18:25+10:36
30Pauls AlberingsValmieras Viestura vidusskola19:05+11:16
31Pauls JohansensIkšķiles vidusskola19:10+11:21
32Linards KrastiņšSiguldas Valsts ģimnāzija19:32+11:43
33Daniels DīcmanisSiguldas Valsts ģimnāzija19:57+12:08
34Roberts PrindulisRīgas Valsts 1. ģimnāzija20:11+12:22
35Toms TurksPamatskola 'Rīdze'22:18+14:29
36Francis VimbaLatvijas Universitāte24:55+17:06
37Ralfs ČākursJelgavas Spīdolas Ģimnāzija30:43+22:54
38Nils ValkiainensRīgas Igauņu pamatskola36:35+28:46
 
Indriķis RusovsRīgas Valsts 1. ģimnāzijamp
Indriķis ZiemelisRīgas Igauņu pamatskolamp
Aigars BošsSiguldas Valsts ģimnāzijamp
Artis OzolsRNBISmp
Kristiāns DilānsRīgas Jāņa Poruka vidusskoladns
Matīss IsajevsRīgas Jāņa Poruka vidusskoladns
Aleksis Emīls EmsiņšRīgas Jāņa Poruka vidusskoladns
Niks Druvis AndžānsRīgas Jāņa Poruka vidusskoladns
Reinis AnkoriņšRīgas Jāņa Poruka vidusskoladns
Arturs DimitersRīgas Jāņa Poruka vidusskoladns
Krišs Jānis MežielsRīgas 64. vidusskoladns
Elmārs ĀboliņšCitadns
Ričards AnsviesulisKrimuldas Vidusskoladns
Dāvis RūķītisSiguldas pilsētas vidusskoladns
Toms VītolsSiguldas Valsts ģimnāzijadns
Eduards KrastiņšRīgas Jāņa Poruka vidusskoladns
Kristers KeišsRīgas Jāņa Poruka vidusskoladns
Emīls KrāģisRīgas Jāņa Poruka vidusskoladns
Daniels Muzikants-SpēlmanisValdemārpils vidusskoladns
Kristaps LiepiņšRīgas Jāņa Poruka vidusskoladns
 
S16 (49)
V.Vārds, UzvārdsKomandaRez.Atpaliek
1Austra ZuševicaRīgas Angļu ģimnāzija9:250:00
2Annija Anna ZaļaiskalnaRīgas Valsts 1. ģimnāzija9:28+0:03
3Madara BriceRīgas Valsts 1. ģimnāzija9:34+0:09
4Elizabete BlūmentāleRīgas Jāņa Poruka vidusskola9:43+0:18
5Zane KrūmiņaIļģuciema vidusskola10:28+1:03
6Diāna Marta RukaRīgas pilsētas Pļavnieku ģimnāzija11:21+1:56
7Laura LeibomaRīgas Valsts 1. ģimnāzija11:53+2:28
8Kristīne OzolaSiguldas Valsts ģimnāzija12:48+3:23
9Zelma LapiņaRīgas Valsts 1. ģimnāzija12:55+3:30
10Magda CigleSiguldas pilsētas vidusskola13:19+3:54
11Sintija OzolaValmieras sākumskola13:25+4:00
12Laura NelsoneRīgas Valsts 1. ģimnāzija13:31+4:06
13Tīna Kate SpektorePamatskola 'Rīdze'13:33+4:08
14Vilma AlberingaValmieras Viestura vidusskola13:38+4:13
15Elvita AlksneValmieras Viestura vidusskola13:53+4:28
16Līva ZobenaIļģuciema vidusskola14:59+5:34
17Ann Emīlija SutaValmieras Pārgaujas sākumskola15:07+5:42
18Katrīna DzeneRīgas Hanzas vidusskola17:41+8:16
19Marta KlepereRīgas Hanzas vidusskola17:54+8:29
20Elīna KalniņaValmieras Pārgaujas sākumskola18:26+9:01
21Arta Renāte RulleValmieras sākumskola18:27+9:02
22Dārta AuziņaSiguldas pilsētas vidusskola18:37+9:12
23Kristīne BrunereSiguldas pilsētas vidusskola18:43+9:18
24Aija Denija TrēziņaValmieras sākumskola18:56+9:31
25Ance Eva RagaineValmieras Viestura vidusskola18:57+9:32
26Agnese RudzīteRīgas Angļu ģimnāzija19:27+10:02
27Elizabete VimbaLatvijas Universitāte20:06+10:41
28Dana BeļakovaLatvijas Universitāte20:33+11:08
29Irbe BlūmaRīgas Valdorfskola24:55+15:30
30Līva KlepereValmieras sākumskola26:57+17:32
31Paula Līga AlksneRīgas 84. vidusskola28:25+19:00
32Anastasija ŠiklovaRīgas Valdorfskola34:50+25:25
33Una ŪdreRīgas Valdorfskola35:19+25:54
34Katrīna PētersoneRīgas Valda Zālīša pamatskola37:05+27:40
35Anne MiķelsoneRīgas Valda Zālīša pamatskola37:40+28:15
 
Terēza BiezaiteRīgas Jāņa Poruka vidusskoladnf
Rūta JēkabsoneRīgas Jāņa Poruka vidusskoladns
Luīza BērziņaRīgas Jāņa Poruka vidusskoladns
Beatrise Luīze BeitāneRīgas Jāņa Poruka vidusskoladns
Aleksandra KalnozolaRīgas Jāņa Poruka vidusskoladns
Elza ZvaigznīteSiguldas Valsts ģimnāzijadns
Dana ZemlīteSiguldas Valsts ģimnāzijadns
Elīna VolberteSiguldas Valsts ģimnāzijadns
Emīlija TetereSiguldas Valsts ģimnāzijadns
Mare ZīlāneRīgas Jāņa Poruka vidusskoladns
Lilita LipinikaRīgas Jāņa Poruka vidusskoladns
Estere Teo KarabajevaRīgas Jāņa Poruka vidusskoladns
Amanda SakārneRīgas Jāņa Poruka vidusskoladns
Adriana LipinskaValmieras sākumskoladns